SPORTSKE IGRE ZA DECU SA INVALIDITETOM SRBIJE 2013.

55

Sportski Savez osoba sa invaliditetom Beograda i Udruženje „Plava školjka“ organizatori su već tradicionalne manifestacije „Hoću da se igram“ koja se održala u petak, 08. novembra, u 10,00 sati, u sali Sportskog centra „Radnički“ na Crvenom Krstu.

Sportski  Savez osoba sa invaliditetom Beograda i Udruženje „Plava školjka“  organizatori  su već tradicionalne manifestacije „Hoću da se igram“ koja se  održala u petak,  08. novembra, u 10,00 sati, u sali Sportskog centra  „Radnički“ na Crvenom  Krstu.

Sportske  igre okupile su decu i mlade sa invaliditetom iz oko 15-tak gradova sa  prostora  cele Srbije, Ćuprije, Novog Sada, Jagodine, Zrenjanina, svakako i  Beograda, i  drugih –  učenike i korisnike usluga iz više od 30 škola i  ustanova  socijalne i zdravstvene zaštite kao i članove organizacija i udruženja  koja se  zalažu za unapređivanje položaja ove populacije.

Ovo  svojevrsno druženje održava se četvrti put zaredom, ima izuzetno bogat  program  i predviđa niz sadržaja sportsko-rekreativnog, zabavnog i  kulturnog-umetničkog  karaktera, a organizaciju istog pomogao je grad Beograd –  Sekretarijat za sport  i omladinu

Оставите одговор