Donatorsko veče

Donatorsko veče će se održati 25.10.2023. godine sa početkom od 20h u restoranu Ser Gilles, Crnotravska 48, Banjica…Potvrda dolaska je obavezna, a rok za dostavljanje iste je 20.10.2023. godine

Udruženje HISBAS (hidrocefalus i spina bifida asocijacija Srbije) tradicionalno obeležava ovaj dan kako bi podigao svest ljudi da u njihovom okruženju žive deca sa brojnim problemima, koju je potrebno uključiti u svakodnevne tokove života.

Ove godine, naš cilj je da članovima udruženja „HISBAS“ obezbedimo centar za decu i mlade.

Program donatorske večeri će voditi glumac Nenad Okanović, a muzički deo će upriličiti Aleksandra Radović, Sergej Ćetković , Nemanja Radošević i mnogi drugi. Tokom večeri biće održana i aukcija slika, i umetničkih predmeta, kao i potpisanih dresova naših poznatih sportista. Podršku HISBAS-u takođe možete dati igrajući tombolu, a za ovu priliku pripremili smo , uz pomoć naših prijateja, i prigodne poklone.

Donatorsko veče će se održati 25.10.2023. godine sa početkom od 20h u restoranu Ser Gilles, Crnotravska 48, Banjica. Cena ulaznice je 4000 dinara. Potvrda dolaska je obavezna, a rok za dostavljanje iste je 20.10.2023. godine. Svoju potvrdu možete poslati na jedan od sledećih načina:

-Putem mail-a    hisbas.serbia@gmail.com

-ili telefonom na brojeve:

 +381 62 771 040  Maja Kanazir

 +381 69 3200 717 Ivana Trbojević

 +381 64 1899 023 Ljiljana Katunac

https://www.instagram.com/hisbas.serbia

https://www.facebook.com/HISBAS


Udruženje HISBAS (hidrocefalus i spina bifida asocijacija Srbije) je nevladino, neprofitno, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti unapređenja i zaštite zdravlja sa ciljem i zadatkom poboljšanja kvaliteta života osoba sa hidrocefalusom i spinom bifidom, kao i da utiče na smanjenje broja novorođenčadi sa ovim stanjem putem edukacije i primarne prevencije, te da pruži psihosocijalnu podršku osobama sa ovim stanjem i njihovim porodicama, kao i unapređenjem zdravlja i zaštitom dece sa usporenim psihomotornim razvojem i dece i osoba sa različitim oblicima invaliditeta.


Izvor: Udruženje HISBAS