Ponovo zajedno u eko-parku

U SRBOBRANSKOM VAŠARIŠTU

SRBOBRAN: Udruženje za pomoć MNRO „Biser“ organiovaće od 26. do 30. jula 16. po redu Eko-kamp „Ponovo zajedno – radujemo se našem ponovnom susretu i druženju“ na Vašarišti u Srbobranu. Cilj eko kampa je unapređenje kvaliteta života i socijalnih interakcija dece sa smetnjama u razvoju i sa invaliditetima sa svim ostalim društvenim grupama.

-Kroz širok spektar organizovanih aktivnosti i radionica, pokazaćemo kako od raznih prirodnih materijala, materijala za reciklažu možemo napraviti i nešto korisno i upotrebljivo, da sačuvamo okolinu. Deca, mladi i odrasli uživaće u sadržaju kreativnih sportsko-rekreativnih i takmičarskih aktivnosti, imaće priliku da pokažu svoje talente, sve u cilju druženja – poručuje iz „Bisera“.

Kamp traje 5 dana i održava se u šumici na Vršištu. Učesnici će se svakodnevno okupljati od 9 do 15 časova. participacija je 200 dinara za svih 5 dana, a učesnicima su obezbeđeni doručak, užina i ručak. Eko-kamp je inkluzivnog karaktera, svi koji žele da učestvuju mogu se prijaviti u prostorijama Udruženja „Biser“, Proleterska 4 i Skopljanska 5, ili na broj telefona 062/107-9966. M.Sć.

Objavljeno: 21. 7. 2021.

Izvor: DNEVNIK – Vojvodina

Autor: M. Sć

O tome i na:

Poziv za učešće u BISEROVOM eko-kampu – www.srbobrandanas.rs