Gosti Crvene zvezde deca sa oštećenim vidom

U znak obeležavanja dana slepih i slabovidih, gosti Crvene zvezde, na današnjoj utakmici, biće učenici škole za decu sa oštećenim vidom „Veljko Ramadanović“.

 

U znak obeležavanja dana slepih i slabovidih, gosti Crvene zvezde, na današnjoj utakmici, biće učenici škole za decu sa oštećenim vidom „Veljko Ramadanović“. Mališani će tom prilikom, obučeni u prigodne majce, imati čast da ispred tunela dočekaju aktere nedeljnog duela. Crveno-beli su ovim gestom želeli da još jednom skrenu pažnju na one kojima je pomoć najpotrebnija i njihove potrebe.

Izvor: SPORTSKI ŽURNAL – Fudbal

O tome i na:

– www.crvenazvezdafk.com

Деца са оштећеним видом гости Звезде

Као друштвено одговоран клуб, Црвена звезда је за наредну првенствену утакмицу припремила још једну акцију. У свим мечевима као домаћин наш клуб ће се трудити да скрене пажњу јавности на наше суграђане којима је потребна подршка.

Данас је Међународни дан слепих и слабовидих. Наш клуб одлучио је да данас, али и на мечу са Чукаричким обележи и подсети јавност на тај дан, а све уз слоган „Подржимо једнакост“.

Ученици школе за децу са оштећеним видом „Вељко Рамадановић“ биће специјални гости Црвене звезде. Они ће уочи утакмице на терену дочекати фудбалере приликом изласка из тунела, обучени у пригодне мајице. Биће ово још једна прилика да се скрене пажња и на оне који нису у могућности да живе као други, али су због своје упорности и борбе да се за циљеве изборе и тежим путем заслужили свако поштовање.

Школа за ученике оштећеног вида „Вељко Рамадановић“ је позната институција која слепој и слабовидој деци из целе Србије пружа могућност да се развију у радно способне и самосталне особе. Рад школе се заснива на редовном наставном плану и програму који је прилагођен деци оштећеног вида.

Objavljeno 15. 10. 2016.

Izvor: www.crvenazvezdafk.com