Svečani doček paraolimpijaca u ponedeljak

Za osvajače devet medalja za Srbiju na paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru biće organizovan svečani doček ispred Starog dvora Skupštine Grada u ponedeljak 26. septembra, uz program koji počinje u 18 časova.

Svečani doček u ponedeljak ispred Starog dvora...

 

Za osvajače devet medalja za Srbiju na paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru biće organizovan svečani doček ispred Starog dvora Skupštine Grada u ponedeljak 26. septembra, uz program koji počinje u 18 časova. Svečani dolazak paraolimpijaca, koji se očekuje u 19 časova, RTS će prenositi uživo na svom programu.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević pozvao je sve ljubitelje sporta Srbije i građane Beograda da pred Starim dvorom pozdravimo olimpijce koji su osvajanjem olimpijskih odličja na najbolji način predstavljali Srbiju u Rio de Žaneiru i pokazali da su šampioni svakog dana.

Svešani doček, uz muzički program koji počinje u 18 časova, zajednički organizuju Paraolimpijski komitet Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Skupština grada Beograda.

Sa tradicionalnog mesta proslave uspeha srpskih sportista RTS će direktno prenositi doček naših paraolimpijaca.

Izvor: www.rts.rs

www.youtube.com/watch?v=wPE4RmjpDLg