Poziv volonterima na druženje

Filmsko leto za osobe sa invaliditetom. Organizatori Filmskog festivala „Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film“ pozivaju sve volontere koji žele da budu deo Festivala da im se pridruže.

Filmsko leto za osobe sa invaliditetom.

Organizatori Filmskog festivala „Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film“ pozivaju sve volontere koji žele da budu deo Festivala da im se pridruže. Poziv je upućen volonterima koji znaju strane jezike, kreativni su i umeju da rade u Fotošopu, vole da provode vreme na društvenim mrežama, žele da upoznaju zanimljive ljude, žele da se druže sa gostima i zemlje i sveta, i žele da budu promoteri Festivala, ili da doprinesu organizaciji i realizaciji Festivala na bilo koji način. Zainteresovani volonteri mogu da se jave mejl: uhvatifilm@gmail.com.

Filmski festival „Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film“ održaće se u Novom Sadu od 21-27. septembra. Filmovi na ovom festivalu, koji će se održati u Kulturnom centru, žele da prikažu živote osoba sa invaliditetom, bez patetike i na taj način doprinesu smanjenju predrasuda okoline, ali i motivaciji osoba sa invaliditetom. Igrani i dokumentarni kratki filmovi stižu iz Španije, Nemačke, Maroka, Irana, Iraka, Kine, Japana, Francuske, Holandije, Indije, Južne Koreje, Kanade, Srbije.

Izvor: DNEVNIK – Društvo

Autor: B. O.