Otvoren poziv za 3. školu socijalnog preduzetni​štva

390

Poziv za prijavu za 3. Školu socijalnog preduzetništva danas je zvanično otvoren, a prijave je moguće slati do ponedeljka, 21. septembra 2014. godine.

Poštovana/i,

Poziv za prijavu za 3. Školu socijalnog preduzetništva danas je zvanično otvoren, a prijave je moguće slati do ponedeljka, 21. septembra 2014. godine.

Škola socijalnog preduzetništva predstavlja edukaciju kroz teorijski i praktičan rad i podršku u pripremi socijalnih biznis planova. Edukacija je namenjena svim pojedincima i/ili organizacijama koje žele da razviju svoja znanja i veštine u oblasti socijalnog preduzetništva i da započnu sopstveni posao.

Pohađanje škole je besplatno, a najbolji polaznici će dobiti i mogućnost korišćenja usluga inkubatora za socijalne biznise.

Školu socijalnog preduzetništva realizuje Forum mladih sa invaliditetom, u saradnji sa In Centrom – Centar za inkluziju, inovaciju i integraciju i Gradskim Centrom za socijalno preduzetništvo Beograda.

Molim Vas da u prilogu pronađete detaljnije informacije o konkursu, kao i formular za prijavu.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate, a poziv možete proslediti svim zainteresovanim licima/organizacijama.

Srdačan pozdrav,

Jovana Krivokuća-Milovanović

Izvršna direktorka

Forum mladih sa invaliditetom

Terazije 23, 11 000 Beograd

Tel/fax: 011 32 20 632

Mob: 069 27 07 131

E-mail: jovana.krivokuca@fmi.rs

Web: www.fmi.rs

Konkurs za školu socijalnog preduzetništva

Prijavni formular

Izvor: Forum mladih sa invaliditetom

Autor: Jovana Krivokuća-Milovanović, Izvršna direktorka

Оставите одговор