PRENOSIMO INFORMACIJU – UKLJUCITE SE

0

U okviru projekta “Pristupačni izbori” koji sprovodi Centar za orijentaciju društva – COD u saradnji sa Nacionalni demokratskim institutom – NDI pozivamo vas da se uključite u nadgledanje izbornog procesa 2014.

Poštovane/i,

u okviru projekta “Pristupačni izbori” koji sprovodi Centar za orijentaciju društva – COD u saradnji sa Nacionalni demokratskim institutom – NDI pozivamo vas da se uključite u nadgledanje izbornog procesa 2014.

Pozivamo sve zainteresovane da se uključe u monitoring proces odgovaranjem na pitanja koji se nalaze u prilogu ove poruke “Pitanja za posmatrače u vezi pristupačnosti izbornih mesta za osobe sa invaliditetom”. Ova pitanja se odnose na monitoring samog izbornog dana, pristupačnost izbornog mesta za osobe sa invaliditetom.

Takođe pozivamo osobe sa invaliditetom da nakon izbornog dana popune on-line upitnik koji se odnosi na političko učešće osoba sa invaliditetom, pristupačnost izbornog mesta i pristupačnost izborne kampanje.

On-line upitnik “Političko učešće osoba sa invaliditetom – Pristupačni izbori”  se nalazi na linku:  https://docs.google.com/forms/d/1mhVX0gf82EVOZDEBN61-u8siAaTX8ECEk_CnLt5Q544/edit 

Molimo vas da nam popunjena pitanja i upitnik dostavite najkasnije do petka 21. marta 2014. u 17h. Na email adresu info@cod.rs

Odgovori na oba upitnika su anonimni, a prikupljeni podaci biće iskorišćeni za izradu Monitoring izveštaja o pristupačnosti izbornog procesa i političke participacije osoba sa invaliditetom, kako bismo zajedno ukazali na ključne probleme sa kojima se osobe sa invaliditetom susreću u ovoj oblasti.

U slučaju da imate dodatna pitanja u vezi projekta ili problema u pristupu dokumentima molimo vas da nas kontaktirate preko info@cod.rs ili telefonskim putem na broj 011 3113860

Zahvaljujemo se unapred na učešću u istraživanju.

Srdačno,

Tim Centar za orijentaciju društva – COD

Оставите одговор