Pola tone slatkiša ugroženoj deci od radija Novi Sad

0

U tradicionalnoj prednovogodišnjoj humanitarnoj akciji Radio Novog Sada (RNS) „Slatkiš za mog drugara“ prikupljeno je više od pola tone slatkiša koji su 31. deceembra uručeni mališanima u Svratištu za decu ulice, Sigurnoj dečjoj kući, Onkološkom odeljenju Dečje bolnice i Udruženju dece i mladih sa invaliditetom „Vera, ljubav, nada“.

U tradicionalnoj prednovogodišnjoj humanitarnoj akciji Radio Novog Sada (RNS) „Slatkiš za mog drugara“ prikupljeno je više od pola tone slatkiša koji su 31. decembra uručeni mališanima u Svratištu za decu ulice, Sigurnoj dečjoj kući, Onkološkom odeljenju Dečje bolnice i Udruženju dece i mladih sa invaliditetom „Vera, ljubav, nada“.

U toj akciji, koju RNS organizuje već sedmu godinu, učestvovali su slušaoci i zaposleni u pokrajinskom medijskom javnom servisu, učenici novosadskih osnovnih škola „Ivo Lola Ribar“, „Žarko Zrenjanin“, „Svetozar Marković Toza“ i Jovan Popović“, studenti Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i Novosadski demokratski pokret.

Оставите одговор