Zahvaljujući veštačkoj ruci, ovaj kuvar ne može da se opeče!

0

Nakon tragične nesreće, kuvar Eduardo Garsija ostao je bez leve ruke. Međutim, on je danas bolji majstor kulinarstva nego ikada ranije.

Nakon tragične nesreće, kuvar Eduardo Garsija ostao je bez leve ruke. Međutim, on je danas bolji majstor kulinarstva nego ikada ranije.

Kada je pre dve godine u lovu ostao bez leve ruke, Eduardo Garsija nije sebi dozvolio da klone duhom i dozvoli da ga invaliditet sputa u onome što najviše voli da radi. Štaviše, zahvaljujući dostignućima najmodernije medicine, on je dobio bioničku ruku od koje ima više koristi nego da je prava!

Dobio sam supermoći! Sada mogu bez rukavice da vadim stvari iz rerne bez straha da ću da se opečem. Pride, dok seckam nožem, ne plašim se da ću se poseći – priča tridesetdvogodišnji Eduardo.

Jedina mana nove mehaničke ruke je što nije dovoljno osetljiva na dodir, tako da su Eduardove reakcije malkice sporije.

– Ponekad zaboravim, pa ispadnem trapav. Trebaće mi još neko vreme da usavršim veštinu baratanja bioničkom šakom – otkriva ovaj šarmantni latino momak.

Eduardo smatra da čak i u najtragičnijim okolnostima ne bi trebalo sebi dozvoliti da vam nesreća upropasti život, već je važno zadržati pozitivan stav.

Tako je kako je. Naučio sam da živim s onim što imam. I pritom se ludo zabavljam! – otkriva tajnu svog uspeha hrabri kuvar.

Оставите одговор