Plan zapošljavanja pripadnika „ranjivih grupa“

0

Kako bi izradio plan za zapošljavanje i socijalno preduzetništvo mladih iz takozvanih ranjivih grupa, Gradski centar za socijalno preduzetništvo započeo je popisivanje svojih korisnika, koje će trajati do kraja meseca.

Kako bi izradio plan za zapošljavanje i socijalno preduzetništvo mladih iz takozvanih ranjivih grupa, Gradski centar za socijalno preduzetništvo započeo je popisivanje svojih korisnika, koje će trajati do kraja meseca. Prikupljanje podataka odnosi se na stanovnike prestonice starosti od 15 do 30 godina, koji su bez roditeljskog staranja, sa invaliditetom, interno raseljena i izbegla lica, pripadnici etničkih manjina, samohrani roditelji, roditelji dece sa invaliditetom, kao i mladi koji su bili u zatvoru, ili žrtve trgovine ljudima, zlostavljanja, zanemarivanja, nasilja i eksploatacije.

Anonimni upitnik je dostupan na internet sajtu Gradskog centra za socijalno preduzetništvo (gradskicentar.rs). Osim toga, zaposleni iz centra sprovode i ankentiranje u domovima za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj“, „Drinka Pavlović“, „Moša Pijade“ i Domu za srednjoškolsku i studentsku omladinu.

Rezultati istraživanja biće objavljeni 10. decembrana internet strani centra.

Оставите одговор