Prijavite se za radionicu KARIJERNOG VOĐENJA I SAVETOVANJA MLADIH SA INVALIDITETOM za nastavnike i stručne saradnike srednjih škola

Pozivamo nastavnike i stručne saradnike srednjih škola!

#tvojFMI poziva na jedinstvenu radionicu posvećenu karijernom vođenju i savetovanju mladih sa invaliditetom. Ova obuka je namenjena nastavnicima i stručnim radnicima karijernih timova u srednjim školama iz Valjeva, Zrenjanina, Niša, NoIvog Sada, Subotice i Beograda, kao i svim obrazovnim stručnjacima koji žele da doprinesu boljoj podršci mladima sa invaliditetom u obrazovanju.

Zašto je ova radionica važna? Analize pokazuju da mladi sa invaliditetom često rade poslove ispod svojih kvalifikacija i suočavaju se sa nizom izazova u svetu rada. Naš cilj je da kroz ovu radionicu pružimo znanje i veštine potrebne za efikasniju podršku mladima sa invaliditetom, kako bi se osnažili u svojim karijerama i ostvarili svoje pravo na ravnopravno uključivanje u društvo.

Teme radionice uključuju:

Razumevanje različitih vrsta invaliditeta

Saveti za efikasnu komunikaciju

Prilagođavanje radnog mesta i zadataka

Individualni pristup osobama sa invaliditetom

Datumi i mesta održavanja:

24.11.2023. – Valjevo

28.11.2023. – Zrenjanin

30.11.2023. – Niš

06.12.2023. – Beograd

08.12.2023. – Novi Sad

13.12.2023. – Subotica

(Vreme za sve radionice: 12.30h-14.00h)

Radionica će se održati online. Link za pristup biće poslat prijavljenim učesnicima.

Prijavni formular za učešće u radionicama popunite na sledećem linku https://forms.gle/FohNzmp6EKGH9Fz77. Rok za prijavu je dan pre datuma održavanja radionice.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte program menadžerku Tanju Radović Krstić putem imejla activitymanager@fmi.rs ili telefona: 064 8917 579.

Projekat „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“, realizuju #tvojFMI Caritas Srbije Fondacija Ana i Vlade Divac SMart Kolektiv CIL Srbija uz podršku USAID Serbia

Prijavite se odmah i budite deo ove važne inicijative!

Izvor: www.facebook.com/cil.srbija/