DO DOBRIH REZULTATA UZ VREDAN RAD I PODRŠKU GRADA

AKTIVNOSTI SPORTSKOG DRUŠTVA ZA GLUVE I NAGLUVE „DOMAĆINSKI“ IZ JAGODINE

Nadaleko je poznato da je Jagodina grad sporta, te da sportski kolektiv i ekipe iz grada na Belici postižu veoma dobre rezultate, zahvaljujući vrednom treniranju i predanom radu, kao i razumevanju i neprestanoj podršci koju im pruža Skupština grada Jagodine i Jagodinski sportski savez.

Jedan od takvih primera je i Sportsko društvo gluvih i nagluvih „Domaćinski“ iz Jagodine, koje beleži sve bolje i zapažnije rezultate. Naime, na Državnom prvenstvu za gluve i nagluve u kuglanju, održanog 5. novembra ove godine u Kraljevu, ekipa SDGN „Domaćinski“ iz Jagodine osvojila je prvo mesto ispred ekipa iz Novog Sada i Niša. U sastavu Jagodinaca su bili: Slaviša Jevtić, Dalibor Milutinović, Goran Marković, Ivan Čeperković i kao prva rezerva Lazar Petrović.

Sportsko društvo za gluve i nagluve „Domaćinski“ iz Jagodine je tokom ove godine učestvovalo na brojnim takmičenjima i turnirima za gluve i nagluve i uvek je ostvarivalo dobre rezultate i plasman od prvog do trećeg mesta u disciplinama: pikado, odbojka na pesku, ribolov, stoni tenis, streljaštvo i šah.

Nedavno je predstavnike SDGN „Domaćinski“ iz Jagodine primio i sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza Zoran Gligorijević. To je bila prilika da se izrazi obostrana zahvalnost, kako takmičarima za postizanje dobrih rezultata od strane Gligorijevića, tako i njihova zahvalnost gradu Jagodini i Jagodinskom sportskom savezu na finansijskoj i svakoj drugoj podršci. Lj. V.

Objavljeno: 15. 11. 2023.

Izvor: NOVI PUT, Jagodina – Događaji

Autor: Lj. V.