RASPISAN KONKURS „VELIKO SRCE“

Za likovne stvaraoce

Udruženje za pomoć deci i odraslima sa smetnja u razvoju i invaliditetom „Razlikovnica“ iz Pećinaca raspisuje likovni konkurs „Veliko srce“ povodom predstojećeg Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom koji se obeležava 3. decembra.

Kako su nam rekli iz „Razlikovnice“, na konkurs mogu da se prijave deca, mladi i odrasli sa teritorije cele Srbije, pojedinačno, preko škole ili udruženja.

-Uz podršku Opštine Pećinci želimo pre svega na ovaj način da pružimo maksimalnu podršku i omogućimo deci, mladima i starijima sa smetnjama u razvoju da svoje emocije iskažu i da edukuju sve oko sebe o tome koliko bi empatija trebalo da bude iznad svega – rekla nam je Aleksandra Marković iz „Razlikovnice“, i dodala da su za najuspešnije obezbeđene robne nagrade, a sve učesnike likovnog konkursa očekuje zahvalnica i prigodan poklon za učešće.

Likovni konkurs je otvoren od 3. novembra do 27. novembra, a radove treba slati na adresu: Udruženje Razlikovnica, ul. Slobodana Bajića 140, 22410 Pećinci. Kontakt telefon za više informacija je 063/7205 576.

Objavljeno: 16. 11. 2023.

Izvor: PEĆINAČKE NOVINE – Bez naslova