Legenda je tu: servis za dostavu „Mr. D“ počeo sa radom

Novi servis za dostavu od danas aktivan u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Mr. D, nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica, zvanično je počela sa radom u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Povodom lansiranja, od danas do 1. februara dostava će biti potpuno besplatna.

Nakon januara, akcije će se nastaviti u drugačijoj formi i korisnici koji skinu aplikaciju pod nazivom Mister D sa App ili Play stora mogu da očekuju stalno nova iznenađenja i veliki broj benefita.

Marko Stanković, izvršni komercijalni direktor Mr. D („Mister Di“), rekao je da ne sumnja u uspeh novog servisa na tržištu jer je Mr. D nastao kao potreba korisnika i partnera za boljom uslugom.

„Servis sam pokrenuo sa 40 kolega sa kojima sam radio u jednom, slobodno ću reći, legendarnom servisu dostave. Iz tog razloga, možemo sa sigurnošću da tvrdimo da korisnicima donosimo naše petanestogodišnje iskustvo i znanje. Pored toga, ovo je domaća platforma i uveren sam da će vremenom usluga biti najbolja na tržištu i za korisnike, ali i za naše partnere“, rekao je Stanković.

Iz platforme Mr. D naglasili su da su ostvarili saradnju sa preko 400 popularnih restorana kako u glavnom gradu, tako i Novom Sadu i Nišu, a da će se njihov broj svakodnevno širiti.

„Ponuda će biti raznovrsna, tako da će svaki korisnik moći da pronađe svoju omiljenu hranu. Naš cilj je bio da dodatno pojednostavimo izbor ponude. Dodatno, poučeni dosadašnjim iskustvom, nakon samo par klikova otpočeće priprema hrane kako dostavljač može u najkraćem roku da krene ka adresi. Brinućemo o kvalitetu hrane, ali i ponude, koju smo pažljivo odabrali za naše korisnike“, rekao je Stanković.

U drugoj fazi razvoja servis Mr. D proširiće se i na ostale gradove kao što su Pančevo, Subotica, Kraljevo, Čačak, Kruševac, Leskovac i Kragujevac, dok je u trećoj fazi planirano širenje i van granica Srbije.

Jovana Radosavljević

Saradnik za komunikacije | CarGo

w: appcargo.com

P: +381 60 3002881

E: jovana.radosavljevic@appcargo.com

a: Dr Milutina Ivkovića 2a, 11000 Beograd

Objabljeno: 18. 1. 2022.

Izvor: press@misterd.rs

Izvor: jelena.jevtic (jelena.jevtic.@appcargo.com)