Počinje još jedna Zvezdarijada

Ove godine pored muzičkih radionica i takmičenja „Prvi glas Zvezdare“ održaće se i radionice kreativnog pisanja, dramskog stvaralaštva i kinematografije.

Vežbaju i kako da se oslobode straha od javnog nastupa Foto: Zvezdarijada

Gradska opština Zvezdara već nekoliko godina organizuje Festival kulture mladih „Zvezdarijada“. Kako navode organizatori, manifestacija pruža mogućnosti mladima da učestvuju u različitim aktivnostima, stiču znanja i veštine iz različitih oblasti kulture i razvijaju talenat i kreativnost ali i da sklapaju nova prijateljstva.

Ove godine pored muzičkih radionica i takmičenja „Prvi glas Zvezdare“ održaće se i radionice kreativnog pisanja, dramskog stvaralaštva i kinematografije. Sve radionice vode poznati stručnjaci u oblasti kulture, a realizovaće se od oktobra 2019. do juna 2020. godine u zvezdarskim srednjim školama. Zainteresovani mogu da se prijave na imejl adresu: jimny.belgrade@gmail.com i sonja.stamenovicZvezdara.org.rs

Svi programi su besplatni za decu i mlade od 15 do 25 godina i svi imaju jednako pravo i dostupnost za učešće u programima manifestacije, bez diskriminacije i izdvajanja po osnovu pola, socijalne, kulturne, etničke, religijske ili druge pripadnosti, mestu boravka, odnosno prebivališta, materijalnog ili zdravstvenog stanja, teškoća i smetnji u razvoju i invaliditeta.

G. R.

Objavljeno: 29. 10. 2019.

Izvor: DANAS – Sport

Autor: G. R.

O tome i na:

Besplatne radionice za decu i mlade na Zvezdari – www.blic.rs

Besplatne radionice za decu i mlade na Zvezdari – www.danas.rs