Sanji Bogunović – Simić „slovensko srebro“

Ono što su stručnjaci iz stonoteniskog sporta za osobe sa invaliditetom predviđali to se i obistinilo proteklog vikenda na međunarodnom turniru „Slovenskih zemalja“ u poljskom gradu Tamobržegu…

РТВ

NOVI SAD – Ono što su stručnjaci iz stonoteniskog sporta za osobe sa invaliditetom predviđali to se i obistinilo proteklog vikenda na međunarodnom turniru „Slovenskih zemalja“ u poljskom gradu Tamobržegu: izuzetno talentovana takmičarka novosadske „Tvrđave – 021“ Sanja Bogunović – Simić ( K:3) uspela da na međunarodnoj sceni ostvari izuzetan uspeh osvojivši srebrnu medalju.

Sanja je sjajnom igrom uspela da savlada izuzetno teške tri prepreke i da dođe do finala gde je u borbi za najsjajnije odličje izgubila sa 3:0 od visoko rangirane na svetskoj rang listi slovačke reprezentativke Alene Kaneve. Pre toga Sanja je bila ubedljiva protiv predstavnice Rusije i Češke sa 3:1 i 3:0 da bi u žestokom meču u polufinalu sa 3:2 savladala i domaću takmičarku i obezbedila meč za najsajnije odličje.

„Ovo je veliki podstrek za mene jer sam ostvarila dobar rezultat na mom prvom međunarodnom turniru. Moram da priznam da sam negde potajno priželjkivala nešto slično jer sam poslednje dve tri godine marljivo radila, sada dobila priliku i iskoristila je na pravi način. Željna sam takmičenja i verujem da ću uz nastavak dobrog rada vrlo brzo stići i novi rezultati“, sa velikim optimizmom kaže „Tvrđavina“ uzdanica Sanja Bogunović –Simić.

Na turniru u poljskom Tamobržeku su učetvovali takmičari iz devet evropskih selekcija.

Objavljeno: 05. 06. 2019.

Izvor: www.rtv.rs

Autor: Ljubenko Zvizdić