Podrška zapošljavanju teže zapošljivih lica u Staroj Pazovi

Poslodavci koji zaposle nezaposlena lica iz kategorije teži zapošljivih sa teritorije opštine Stara Pazova mogu ostvariti pravo na subvenciju…

RTV

Stara Pazova – Poslodavci koji zaposle nezaposlena lica iz kategorije teži zapošljivih sa teritorije opštine Stara Pazova mogu ostvariti pravo na subvenciju od 150.000 dinara po licu ili 180.000 dinara ukoliko zaposle osobe sa invaliditetom, radno sposobne korisnike novčane socijalne pomoći, mlade u domskom smeštaju, hraniteljskim i starateljskim porodicama i žrtve porodičnog nasilja.

Pored ovih, u kategoriju teže zapošljivih spadaju i mladi do 30 godina starosti, bez ili sa niskim kvalifikacijama, stariji od 50 godina, Romi, viškovi zaposlenih i dugoročno nezaposlenih.

Radni odnos se zasniva na neodređeno vreme s osmočasovnim radnim vremenom. Poziv je otvoren do 29. novembra. Programa sprovode Nacionalna služba za zapošljavanje i opština Stara Pazova, a detaljnije informacije mogu se pronaći na Zvaničnom sajtu opštine u odeljku Javni pozivi i konkursi.

Objavljeno: 31. 05. 2019.

Izvor: www.rtv.rs