U susret Tokiju

PARAOLIMPIJCI POSETILI IZLOŽBENI PROSTOR TOYOTA NA 54. MSA U BEOGRADU
Paraolimpijci posetili štand Toyote

Užički paraolimpijac Miloš Zarić je kao član delegacije Paraolimpijskog komiteta Srbije, koju su još činili predsednik Zoran Mićović, član upravnog odbora Aleksandar Kočević i takmičari Željko Dimiptrijević i Nemanja Matijašević, posetili su nedavno na 54. Međunarodnom sajmu automobila izložbeni prostor Toyote i pokazali posebno interesovanje za najnoviju Toyota Safety Sense tehnologiju.

Olimpijske i Paraolimpijske igre biće održane 2020. u Tokiju, a Toyota kao globalni partner Olimpijskog i Paraolimpijskog pokreta snažno podržava sportiste i njihove aktivnosti širom planete. Toyota Srbija takođe aktivno sarađuje s Olimpijskim i Paraoimpijskim komitetom Srbije i daje svoj skromni doprinos u pripremi samih organizacija, kao i takmičara za izazove kakve donosi najveća sportska smotra na svetu.

Izložbeni prostor Toyote na 54. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu prepun je novosti a najveću pažnju izazivaju premijere modela Corolla (sva tri tipa karoserije), Camru i RAV4. Vrhunski kvalitet, najsavremeniji hibridni pogon i veoma bogata oprema, među kojom se posebno izdvaja proslavljena Toyota Safety Sense tehnologija aktivne bezbednosti, privukli su i Toyotine partnere i prijatelje iz Paraolimpijskog komiteta Srbije koji su posetili štand ove kompanije i upoznali se sa njenim novitetima.

Prilikom posete štandu Tojote i Miloš i njegovi drugovi obećali su da će se i sa predstojećih igara u Tokiju vratiti sa brojnim medaljama. Potrudiće se da one budu zlatnog sjaja.

Z. Đ.

Objavljeno: 05. 04. 2019.

Izvor: VESTI, Užice – Sport

Autor: Z. Đ.

O tome i na

Paraolimpijci posetili štand Toyote – www.magazinauto.com