Drinska regata za osobe sa invaliditetom 29. i 30. jula

Međunarodna drinska regata za osobe sa invaliditetom koja se održava 29. i 30. jula…

 

Međunarodna drinska regata za osobe sa invaliditetom koja se održava 29. i 30. jula, okupiće naše najuspešnije paraolimpijce kao i učesnike iz Hrvatske, Makedonije, BiH, Republike Srpske, Švedske, Grčke, Rusije.

„Cilj ove manifestacije je afirmacija ravnopravnosti i tolerancije među ljudima, podsticaj turizma i za osobe sa invaliditetom i međunarodne saradnje, stvaranje jednakih mogućnosti i zdravih stilova života, kao i kvalitetan način provođenja slobodnog vremena u prirodi“, navodi u saopštenju predsednica Udruženja „Sve je moguće“ Milada Lazić.

Manifestaciju organizuje Udruženje „Sve je moguće“ u saradnji sa opštinama Ljubovijom i Bratunac, Etno selom-Vrhpolje, TV.StudioB., Turističkom organizacijom Ljubovija, T.O.Bratunac, Rafting klubom“Drinska regata“, Srpskim Spasilačkim Timom i Srpsko-ruskim humanitarnim centrom iz Niša i Nacionalnim timom Crvenog krsta Srbije za delovanje u nesrećama.

Prvi dan manifestacije pored kampovanja u prirodi predviđene su i brojne sportsko – rekreativne aktivnosti i kulturno zabavni sadržaji u Etno selu Vrhpolje. Drugi dan u 10 časova (30.07.) predviđen je spust u čamcima, od Etno sela Vrhpolje-do leve obale Drine-Rajske plaže, Opština Bratunac (Republika Srpska).

Objavljeno: 26. 07. 2017.

Izvor: www.danas.rs

O tome i na:

– За викенд регата за особе са инвалидитетом „Дрина нас спаја“– www.glaszapadnesrbije.rs