Besplatno plivanje, škole rukometa i plesa

Osnovci i srednjoškolci će od 21. juna do 31. avgusta moći da uživaju u besplatnim sportskim programima… Osmišljeni su i brojni programi za decu sa različitim oblicima invaliditeta…

(Фото Д. Ћирков)

 

Beograd – Osnovci i srednjoškolci će od 21. juna do 31. avgusta moći da uživaju u besplatnim sportskim programima.

Svi učenici od 7 do 18 godina imaće priliku da nauče da plivaju, usavršavaju plivačke tehnike, ali da uživaju u letnjim kampovima, u kojima će se održavati škole rukometa, odbojke, košarke, stonog tenisa, džuda, tekvonda, plesa, ritmičke gimnastike, fitnesa…

Osmišljeni su i brojni programi za decu sa različitim oblicima invaliditeta. Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda organizovaće sportsko-rekreativni kamp, kao i rekreativno plivanje, a Sportsko udruženje LIX prirediće kamp za decu sa autizmom i teškoćama u razvoju. Konjičko udruženje „Potkovica“ na hipodromu će organizovati kamp „Budi vitez“.

U pojedinim sportskim centrima učenicima osnovnih i srednjih škola (uz đaču knjižicu) jednom nedeljno biće omogućeno besplatno korišćenje bazena.

Nadležni iz grada preporučuju učenicima da se što pre prijave pošto je broj mesta ograničen. Sekretarijat za sport i omladinu će od danas (6. juna) do 19. juna svakog radnog dana od 10 do 15 časova u Kraljice Marije 1 deliti vaučere sa kojima će moći da se ostvari pravo na besplatnu školu plivanja. Sa vaučerom učenici će se prijavljivati direktno klubu ko0ji će ih potom raspoređivati u grupe.

Detaljne informacije o programima, organizatoru, mestu, terminima mogu se pronaći na sajtu grada www.beograd.rs

Objavljeno: 06. 06. 2017.

Izvor: POLITIKA -Beograd

Autor: D. A.

Бесплатно пливање, школе рукомета и плеса – www.politika.rs