Leto na Adi za osobe sa invaliditetom

Centar za nove ideje organizuje u sredu, 7.juna program „DrugAčiji?“ na Adi Ciganliji, čime će zvanično biti otvorena manifestacija „Leto na Adi za osobe sa invaliditetom”. Program počinje u 10 sati u Terapijskom vrtu i na terenima za OSI.

Teren za košarku i tenis za OSI na Adi

 

Beograd – Centar za nove ideje organizuje u sredu, 7.juna program „DrugAčiji?“ na Adi Ciganliji, čime će zvanično biti otvorena manifestacija „Leto na Adi za osobe sa invaliditetom”. Program počinje u 10 sati u Terapijskom vrtu i na terenima za OSI.

Na svečanom otvaranju učesnicima će se obratiti promoter ovog projekta, legenda jugoslovenske atletike Nenad Stekić.

„Cilj manifestacije je da se osobama sa invaliditetom, poboljša psihofizičko stanje bavljenjem sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi i u Terapijskom vrtu Ade Ciganlije. Projektom „DrugAčiji 2017“ podiže se nivo svesti poslodavaca o socijalnoj uključenosti osoba sa invaliditetom u poslovni život, kao i povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva”, navodi se u saopštenju Centra za nove ideje.

Ovaj program učesnicima pruža mogućnost takmičenja u različitim disciplinama koje su prilagođene osobama sa invaliditetom: šah, košarka, stoni tenis, pikado, boćanje, a predviđen je i joga čas.

Izvor: www.danas.rs