„Hvala ti što si dopustio mom sinu da se igra s tobom“

Iako jednogodišnjeg Kejdena većina druge dece izbegava jer ima dijagnostikovanu atrofiju mišića kičme, njegova majka Kejti Mejkers naišla je na sasvim drugačijeg dečaka.

 

Majka jednogodišnjeg dečaka koji je zbog bolesti već vezan za invalidska kolica bila je dirnuta sve zbog drugog, starijeg dečaka, koji se s njenim sinom igrao kao i s drugom, normalnom decom.

Iako jednogodišnjeg Kejdena većina druge dece izbegava jer ima dijagnostikovanu atrofiju mišića kičme, njegova majka Kejti Mejkers naišla je na sasvim drugačijeg dečaka. Dogodilo se to u Naučnom centru i akvarijumu na Floridi, gde je dečak pričao nepokretnoj bebi i pomogao mu da slaže loptice.

Majka je fotografiju objavila na Fejsbuku uz zahvalnost dečaku što je bio „normalan“, a fotografija je odmah zaradila preko 200.000 lajkova i 50.000 šerova na toj društvenoj mreži.

„Maleni dečače iz Muzeja nauke – ne znam ko si, ali hvala ti što si predivan. Dopustio si mom sinu da se igra s tobom. Pomogao si mu da skuplja loptice s poda kada si video da ne može sam. Nisi pitao šta nije u redu s njim ili zašto ne može da hoda, samo si video njega. Kejden je sličan tebi, jako je znatiželjan i pametan. Želi da zna kako sve radi. Hvala ti što si mu pomogao da okrene ručicu kada si video da sam ne može jer je preslab. Nikad verovatno nećeš videti ovo, ali samo zato što si bio ‘ti’, ovaj svet činiš boljim“, napisala je zahvalna majka.

Objavljeno: 24.08.2015.

Izvor: VEČERNJI LIST

Izvor: www.b92.net