Okrugli sto o neformalnom obrazovanju

Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom. U okviru svojih programskih aktivnosti za 2015. godinu, Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor bio je organizator okruglog stola na temu „Neformalno obrazovanja i fleksibilno obrazovanje osoba sa invaliditetom“, održanog u utorak, 9. juna u Gerontološkom centru u Somboru.

U okviru svojih programskih aktivnosti za 2015. godinu, Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor bio je organizator okruglog stola na temu „Neformalno obrazovanja i fleksibilno obrazovanje osoba sa invaliditetom“, održanog u utorak, 9. juna u Gerontološkom centru u Somboru. Voditelj i autor prezentacije bila je Jadranka Radojčić, psiholog u somborskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. Uz članove Centra sa područja Zapadnobačkog okruga i njihove personalne asistente, prisutni su bili i članovi drugih udruženja OSI u opštini Sombor. Gosti tribine bili su predsavnici institucija u Somboru, relevantni za temu – članovi Iterresorne komisije i predstavnici LS u Somboru, ukupno oko 20 učesnika.

Podršku nastojanjima Centra za realizaciju svojih aktivnosti je dalo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, koje je finansiralo pomenutu aktivnost.

Izvor: SOMBORSKE NOVINE, Sombor – Sa svih strana

Autor: Julijana Čatalinac