YU grupa i prijatelji na humanitarnom koncertu

Beograd-Pod nazivom „Verujem – postojim“, u četvrtak, 26. marta, u Božidarcu će se održati humanitarni koncert. Nastupiće pioniri rokenrola na našim prostorima – YU grupa, koja će ove godine obeležiti 45 godina postojanja, a sa njima i Bora Čorba, Point Blank, Texas Flood, Najda i Deliverance, Mad Red, The Bangcocks i Travellin’ Cats.

Beograd – Sportsko-rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom „Pobednik“ već pune dve godine radi na podizanju kvaliteta života osoba različitih vrsta i stepena invalidnosti. Članovi i prijatelji udruženja kroz različite sportske aktivnosti, rekreaciju i druženje, svakodnevno rade na socijalnoj integraciji osoba sa invaliditetom – čine ih ravnopravnim delom savremenog društva, jednakim sa njihovim vršnjacima, sugrađanima, prijateljima i kolegama. Kao i svaki čovek, i članovi sportsko-rekrativnog udruženja osoba sa invaliditetom „Pobednik“ imaju snove, od kojih su, uz malu pomoć prijatelja, neki od njih i te kako ostvarivi – Centar za kulturu Božidarac, muzičari dobre volje i tim Vračar Rocks festivala, odlučili su da im pomognu da ostvare jednu od svojih želja – da posete manastir Hilandar. Pod nazivom „Verujem – postojim“, u četvrtak, 26. marta, u Božidarcu će se održati humanitarni koncert na kojem će biti prikupljana sredstva za ostvarenje njihovog sna.

Nastupiće pioniri rokenrola na našim prostorima – YU grupa, koja će ove godine obeležiti 45 godina postojanja, a sa njima i Bora Čorba, Point Blank, Texas Flood, Najda i Deliverance, Mad Red, The Bangcocks i Travellin’ Cats. Ulaznice za humanitarni rock spektakl biće dostupne na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, po ceni od 400 dinara. Centar za kulturu Božidarac je za ovu priliku salu ustupio bez naknade kako bi osobe sa invaliditetom mogle da ostvare jednu od svojih želja – da posete manastir Hilandar. Koncert počinje tačno u 20 časova.

Izvor: www.danas.rs

Autor: D. J.