ПАРАБИЦИКЛИЗАМ – ЕВРОПСКИ КУП, БЕОГРАД – 2014.г.

1

Наш Град је овог викенда домаћин још једне престижне спортске манифестације – већ шести пут заредом, у организацији Бициклистичког савеза особа са инвалидитетом Србије, 20. и 21. септембра на стази Ушће биће одржан Европски куп у парабициклизму.

 

Наш Град је овог викенда домаћин још једне престижне спортске манифестације – већ  шести пут заредом, у организацији Бициклистичког савеза особа са инвалидитетом Србије, 20. и 21. септембра  на стази Ушће биће одржан Европски куп у парабициклизму.

Позивамо вас да нам се придружите у што већем броју и подржите наше бициклисте да освоје што већи број медаља.

У два дана и две различите дисциплине –  друмска трка и трка на хронометар. Учествоваће  преко шездесет такмичара из 13 земаља Европе (Италија, Аустрија, Мађарска, Чешка, Словачка, Словенија, Хрватска, Румунија, Црна Гора,Русија, Пољска и Србија), а посебан куриозитет  је учешће троструког светског првака Гаридо Маркеза  из Венецуеле.

Првог дана, 20.септембра,са почетком у 10 часова  на стази Ушће одржаће  се друмске трке у више  категорија.  Дужине које ће возити такмичари зависиће од категорије којој припадају, а то ће износити од 24кm до 60кm.

Другог дана, 21. септембра, такође са почетком у 10 часова  на истој стази возиће се трка на хронометар, што значи, да сваки такмичар вози ван групе, односно на сваки минут креће један такмичар са старта.

Спортски поздрав!

Јелена Радивојевић, сарадник

Спортски савез особа са инвалидитетом Београда

Вјекослава Ковача 11 (СЦ Олимп )

Тел: 011 24 10 099, 064 10 99 209

Email: ssrib@eunet.rs

www.sоsib.rs

Оставите одговор