„Игре без граница на води” за особе са инвалидитетом у СЦ „Олимп”

0

Друштво за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара, у сарадњи са Спортским савезом особа с инвалидитетом Београда, општином Звездара и СЦ „Олимп”, поводом завршетка летње сезоне купања, организује већ традиционалну манифестацију „Игре без граница на води”.

Друштво за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара, у сарадњи са Спортским савезом особа са инвалидитетом Београда, општином Звездара и СЦ „Олимп”, поводом завршетка летње сезоне купања, организује већ традиционалну манифестацију „Игре без граница на води”. Манифестација ће се одржати на базенима СЦ „Олимп-Звездара” (Вјекослава Ковача 11) у четвртак, 11. септембра, са почетком од 10 сати. Одржавање манифестације су омогућили општина Звездара, Град Београд – Секретаријат за спорт и омладину и Министарство за рад, запошљавање, борачка и инвалидска питања Владе Републике Србије.

Манифестација је намењена популацији са инвалидитетом, деци и младима пре свега, а више од 100 учесника из свих делова Београда су ученици школа и корисници услуга у установама социјалне и здравствене заштите, као и чланови организација особа са инвалидитетом. Биће изведен богат спортско-рекреативни програм, а посетиоци ће моћи да поздраве наше најбоље ватерполисте који су и у конкуренцији сениора и јуниора били најбољи у Европи.

Друштво за спорт и рекреацију инвалида Звездара је и ове године за све учеснике обезбедио одговарајуће пригодне поклоне, али и признања и награде за најбоље и најуспешније такмичаре у појединим дисциплинама.

Izvor: www.beograd.rs

Оставите одговор