Poziv za učesnike manifestacije TRČIM DA SVETU PORUČIM

0

Sportski klub osoba sa invaliditetom Pobednici i Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda Vas pozivaju da se sa svojim članovima priključite sportskoj manifestaciji namenjenoj osobama sa invaliditetom pod nazivom TRČIM DA SVETU PORUČIM koja će se održati 06.09.2014. godine na atletskoj stazi otvorenog terena Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku.

Sportski klub osoba sa invaliditetom Pobednici i Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda Vas pozivaju da se sa svojim članovima priključite sportskoj manifestaciji namenjenoj osobama sa invaliditetom pod nazivom TRČIM DA SVETU  PORUČIM  koja će se održati 06.09.2014. godine na atletskoj stazi otvorenog terena Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku.

Organizator, Sportski klub osoba sa invaliditetom Pobednici, uz podršku Delta Fondacije i tehničku podršku Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda, kao i Triatlon saveza Beograda. Manifestacija se održava u cilju promocije sporta za osobe sa invaliditetom, očekuje preko 200 učesnika, a svi učesnici  će biti nagrađeni za učešće medaljama, majicama, osveženjem i paketićima sponzora.

Naziv manifestacije, TRČIM DA SVETU  PORUČIM , proistekao je iz ideje da svi učesnici pri prijavi donesu svoju poruku (jedna reč, pismo, crtež) koja je njima bitna i koju žele da poruče zajednici, a da nakon trke od 400 m, pređene u skladu sa mogućnostima, budu nagrađeni  i balonom napunjenim helijumom. Nakon trke, osveženja i zabavnog programa će se organizovati zajedničko lansiranje balona sa centra igrališta u nebo sa ciljem poboljšanja položaja osoba sa invaliditetom i slanja poruke svetu.

Očekuje se da će promoteri trke biti proslavljeni atletski šampioni Ivana Španović ili Emir Bekrić.

Preliminarna satnica:

10.00 Prijave učesnika

10.30 Otvaranje trke

11.00 Start

11.30 Podela medalja

12.00 Puštanje balona

Molimo Vas da spisak učesnika sa veličinama za majice dostavite na email najkasnije do 01.09.2014. kako bi Vam blagovremeno dostavili opremu u odgovarajućim veličinama.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju,

Srdačan pozdrav,

Јелена Радивојевић, сарадник

 Спортски савез особа са инвалидитетом Београда

Вјекослава Ковача 11 (СЦ Олимп )

Тел: 011 24 10 099, 064 10 99 209

Email: ssrib@eunet.rs

www.sоsib.rs

Оставите одговор