Kupanje na „Olimpu“od 14. juna

0

Sportski centar „Olimp – Zvezdara“ otvara kupališnu sezonu 14. juna u 10 časova, saopštio je danas taj sportski centar.

Sportski centar „Olimp – Zvezdara“ otvara kupališnu sezonu 14. juna u 10 časova, saopštio je danas taj sportski centar.

Ove godine otvaranje sezone biće obeleženo sportskim takmičenjima u vidu košarkaškog turnira, odbojke na pesku, fudbalskog turnira, školice sporta, stonog tenisa, šaha, boćanja za osobe sa invaliditetom, streličarstva i streljaštva.

Pored ovih takmičenja poseticima će se predstaviti i ronilački klub, klub za sinhrono plivanje i vatrogasno društvo koje će izvesti pokaznu vežbu.

Umesto ulaznica posetioci će tog dana moći da kupe bedževe, a sva prikupljena sredstva ići će u humanitarne svrhe, ugroženima od poplava.

Na bazenima će biti postavljene i kutije za prikupljanje pomoći. Humanitarnoj akciji, u organizaciji SC „Olimp – Zvezdara“ i Gradske opšrine Zvezdara priključiće se i poznati sportisti sa teritorije opštine Zvezdara.

Učesnici manifestacije su Košarkaški klubovi „Zvezdara“, „Poštar“, „Beostar“, „Olimp“, Fudbalski klub 011, Odbojkaški klub ,“Laki star“, Školica sporta ,“Aktiviti“, Dobrovoljno vatrogasno društvo, Sportski savez osoba sa invaliditetom grada Beograda, Osnovna škola ,“Marija Bursać“ i Ronilački klub „Srpska žandarmerija“.

Od 15. juna počinju i besplatni programi letnje rekreacije za osnovce i srednjoškolce koji su organizovani u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za sport i ompladinu i Gradskom opštinom Zvezdara.

Ove godine đaci će moći da izaberu neki od sledećih programa: škola plivanja, hidrobik, pilates sa plivanjem, škola vaterpola, letnji kampovi u fiskulturnoj sali, na otvorenim terenima, u trim sali, u amfiteatru i na bazenu.

Prijavljivanje za programe vrši se svakog dana od osam do 23 časa na recepciji SC „Olimp – Zvezdara“, navedeno je u saopštenju.

Оставите одговор