Održan kros RTS-a

31

Na Jelića polju održan je 23. maja tradicionalni kros RTS-a na kojem su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada.

Na Jelića polju održan je 23. maja tradicionalni kros RTS-a na kojem su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada.

Trčale su i osobe sa invaliditetom, kao i predškolci. Najbolji plasman među takmičarima Dnevnog centra”Sunce” ostvario je Milija Borisavljević, a u Dnevnom centru “Otvorena vrata” Miloš Đurašević. Najbrži predškolci su Tamara Zlatić i Vukašin Milosavljević. Najuspešniji u konkurenciji učenica nižih razreda su Lidija Kimčetić, Vanja Velisavljević, Ana Kodžopeljić i Jovana Maričić. A u muškoj konkurenciji: Dušan Lišanin, Aleksa Radonjić, Đorđe Jekić i Darko Pajović. Kada je reč o višim razredima, plasman izgleda ovako: Jovana Resimić, Bojana Bujošević, Jasmina Ćurčić i Danijela Mićić. Kod dečaka, na cilj su prvi stigli Saša Dimitrijević, Miloš Veđić, Željko Maričić i Nemanja Spasović. Najviše uspeha kod srednjoškolaca imali su: Tamara Baković, Nataša Vratonjić i Milunka Dabović, kao i Lazar Mitrović, Nemanja Ikonić i Darko Savić.

Jedan od organizatora današnjeg krosa Miladin Božović kaže da je sve proteklo u najboljem redu i da je zadovoljan odzivom.

 

www.youtube.com/watch?v=1hbUyI9OXyI

 

Оставите одговор