Molba

42

Jedna od važnih aktivnosti naše organizacije je unapređenje procesa zapošljavanja osoba sa invaliditetom, kao i konkretno zapošljavanje na otvorenom tržištu rada.

Poštovane koleginice i kolege,

Forum mladih sa invaliditetom je nevladina, neprofitna organizacija koja za cilj ima osnaživanje marginalizovanih grupa u svim oblastima društvenog i ekonomskog života. Jedna od važnih aktivnosti naše organizacije je unapređenje procesa zapošljavanja osoba sa invaliditetom, kao i konkretno zapošljavanje na otvorenom tržištu rada. Zahvaljujući bazi biografija osoba sa invaliditetom koju posedujemo, u prethodnih 6 godina pružili smo podršku 30-ak kompanija u Srbiji u procesu  predselekcije i selekcije kandidata, kao i asistenciju u prilagođavanju radnih pozija i radnih mesta. Takođe, za većinu pomenutih kompanija, organizovali smo treninge u cilju podizanja svesti o mogućnostima zaposlenja i razbijanja predrasuda vezanih za potcenjivanje osoba sa invaliditetom kao zaposlenih i kao društveno aktivnih učesnika.

Shodno navedenom, obraćamo Vam se sa molbom da informišete članove organizacije koju predstavljate, da mogu da se prijave u našu bazu podataka (ukoliko traže posao), i to tako što će poslati svoju biografiju na e-mail office@fmi.rs  ili popunjavanjem upitnika na sajtu naše organizacije www.fmi.rs

Smatramo da je zaposlenje ključ socijalnog uključivanja, gde se zapošljavanje osoba sa invaliditetom u otvorene tokove tržišta rada vidi kao jedan od važnijih načina borbe protiv društvene izolacije i promocije samostalnog života i dostojanstva. Stoga se obavezujemo da ćemo nastaviti sa intezivnim radom u ovoj oblasti, istovremeno verujući da ćete informisanjem omogućiti zainteresovanim licima mogućnost da pronađu adekvatno zaposlenje.

U slučaju bilo kakvih dodatnih informacija ili predloga za saradnju, budite slobodni da nas kontaktirate.

Hvala unapred.

Srdačan pozdrav,

Katarina Pajović 

Adm. asistent

Forum mladih sa invaliditetom

Terazije 23, 11 000 Beograd

Tel/fax: 011 32 20 632

Mob: +38163 436-821

E-mail:   office@fmi.rs

katarina.pajovic@fmi.rs

Web:     www.fmi.rs

Оставите одговор