Druženje osoba sa invalidetom na „Olimpu” povodom praznika žena

0

Na „Olimpu“ će se u četvrtak 6. marta sa početkom u 10 časova održati druženje osoba sa invaliditetom povodom praznika žena.

Na „Olimpu“ će se u četvrtak 6. marta sa početkom u 10 časova održati druženje osoba sa invaliditetom povodom praznika žena.

U nizu disciplina – boćanje, pikado, savladavanje poligona, stoni tenis, viseća kugla i drugo – što takmičarski što revijalno, učestvovaće naši sugrađani oba pola i svih uzrasta, članovi brojnih organizacija osoba sa invaliditetom, kao i korisnici ustanova obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite sa prostora celog grada.

Susreti će biti prilika da sportisti pokažu svoje znanje i umeće. Za sve učesnike obezbeđene su diplome, a za pobednike medalje. Biće predstavljeni najuspešniji sportisti sa invaliditetom Beograda, osvajači medalja na skoro završenim sportskim igrama u Malmeu u Švedskoj. Među promoterima biće i jedna od prvih dama našeg sporta – Isidora Bajić, vicešampionka sveta u tekvondu, i drugi.

Ovu manifestaciju organizuje Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda u saradnji sa Društvom za sport i rekreaciju invalida Zvezdare, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu i uz podršku opštine Zvezdara.

Оставите одговор