Škola primene informacionih-komunikacionih tehnologija

18

Forum mladih sa invaliditetom organizuje edukativni program “Škola primene informaciono-komunikacionih tehnologija: Jačanje kapaciteta organizacija osoba sa invaliditetom za primenu informaciono-komunikacionih tehnologija“.

Forum mladih sa invaliditetom organizuje edukativni program “Škola primene informaciono-komunikacionih tehnologija: Jačanje kapaciteta organizacija osoba sa invaliditetom za primenu informaciono-komunikacionih tehnologija“. Ova jednodnevna edukacija će se održati u 5 gradova u Srbiji: u Užicu 24. januara, u Beogradu 31. januara, Kragujevcu 12. februara, Nišu 21. februara i Novom Sadu 28. februara 2014. godine.

Partner na projektu je In Centar – Centar za inkluziju, inovaciju i integraciju. Projekat se realizuje uz podršku  Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.

Osnovni cilј programa je povećanje samostalnosti i društvene i ekonomske uklјučenosti osoba sa invaliditetom, kroz implementaciju edukativnih aktivnosti za praktičnu primenu informaciono-komunikacionih tehnologija u svakodnevnom radu. Program je prvenstveno namenjen organizacijama koje zastupaju osobe sa invaliditetom, kako bi unapredile postojeće promotivne i prezentacione mehanizme, ali i drugim akterima na lokalnom nivou koji se bave unapređenjem položaja osoba sa invaliditetom.

 

Оставите одговор