Promocija Svetskog prvenstva na Banjici

Rukometni savez Srbije zajedno sa Rukometnim savezom Beograda organizovao je 24. novembra u sportskom centru „Banjica“ na Voždovcu promociju predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu za učesnike Dečije rukometne lige Beograda, a gosti su bili korisnici Ustanove za decu i omladinu ometenu u razvoju „Sremčica“.

Rukometni savez Srbije zajedno sa Rukometnim savezom Beograda organizovao je 24. novembra u sportskom centru „Banjica“ na Voždovcu promociju predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu za učesnike Dečije rukometne lige Beograda, a gosti su bili korisnici Ustanove za decu i omladinu ometenu u razvoju „Sremčica“. Nakon što su izveli koreografiju uz himnu „Moja Sremčica“, RSS je poklonio svakom korisniku Ustanove „Sremčica“ po rukometnu loptu, kao uspomenu na druženje.

Korisnici Ustanove „Sremčica“ zajedno sa najmlađim rukometašima i rukometašicama imala su priliku da se druže sa proslavljenim rukometnim reprezentativkama, Svetlanom Kitić, Tanjom Medved i Stanom Vuković, da se slikaju sa maskotom prvenstva, orlicom Mašom, kao i da uživaju u majstorijama profesionalnog šminkera. Kao poklon od Saveza, deca iz Ustanove „Sremčica“ dobila su tortu u obliku rukometnog terena.

U SC „Banjica“ u periodu od 10 do 18 sati organizovana je prodaja ulaznica za Svetsko prvenstvo u rukometu za žene. Rukometni savez Srbije u saradnji sa Svetskom rukometnom federacijom odobrio je svim registrovanim klubovima pravo na 50 odsto popusta na cene dnevnih ulaznica, a ulaznice su mogle da se kupe na štandu Rukometnog saveza na ulasku u SC “Banjica“.

Sagovornice:

Milka Milovanović – Minić, direktorka Ustanove za decu i mlade „Sremčica“

Tanja Medved, bivša reprezentativka

Biljana Đokić, ticketing manager Rukometnog saveza Srbije

 

http://www.livetv.rs/Video/11103/Promocija-Svetskog-prvenstva-na-Banjici.shtml

Оставите одговор