Da li ste znali da je 21. februara započeo novi ciklus radionica ličnog razvoja u Karijernim centrima za osobe sa invaliditetom?

U Caritasovom Karijernom centru za osobe sa invaliditetom u Novom Sadu, u petak 1. marta je organizovana uspešna radionica ličnog razvoja na temu emocija, na kojoj su učesnici imali priliku da:

-Nauče da prepoznaju i imenuju emocije;

-Steknu veštine upravljanja emocijama;

-Ovladaju tehnikama za prevazilaženje negativnih emocija.

Tokom radionice koja je obuhvatila zanimljive i interaktivne radioničarske vežbe, korisnici Karijernog centra su imali priliku da učestvuju u produktivnim i zanimljivim diskusijama:

“Mislim da kroz ovu radionicu pored osoba sa invaliditetom treba da prođu svi, jer je veoma bitno prepoznavati svoje emocije” – izjavio je jedan od korisnika.

Već u ponedeljak, 4. marta, organizovana je radionica na temu stresa na ličnom i profesionalnom području, gde su korisnici kroz kreativne vežbe imali priliku da nauče metode upravljanja stresom i njegovog savlađivanja.

Projekat „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“, realizuju #tvojFMI @caritas_srbije @fondacijadivac @smartkolektiv @cil.srbija uz podršku @usaidserbia

Izvor: www.facebook.com/cil.srbija/