Ostalo je još samo tri dana da se prijaviš za plaćenu radnu praksu i stekneš vredno radno iskustvo!

Prijavi se za konkurs za radnu praksu za mlade sa invaliditetom koju organizuje #tvojFMI i provedi dva meseca radeći za neka od vodećih preduzeća u Srbiji, poput IKEA, Raiffeisen banka, Belgrade Airport doo, Addiko Bank, Generali Osiguranje Srbija, OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, Atlantic Grupa d.d, Medigroup, -Dijamant doo, Sport Vision, Mona d.o.o, i još mnogih drugih!

Poziv za praktikante se odnosi na mlade do 35 godina sa teritorije Beograda, Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Niša i Šapca, koji su motivisani i spremni na učenje i sticanje novih veština.

Konkuriši slanjem prijavnog formulara koji možeš preuzeti na sajtu fmi.rs i poslati na adresu activitymanager@fmi.rs sa nazivom „Prijava za radnu praksu“ do srede, 25.01.2024.

Za više informacija poseti web-sajt fmi.rs ili se javi putem imejla na activitymanager@fmi.rs i telefona 064 8917579 i 011 2622846 (radnim danima 09.00 -16.00).

Praksa se realizuje u okviru projekta #PosaoPoMeri Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom koji realizuju FMI u saradnji sa Caritas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije, uz podršku USAID Srbija.

#osobesainvaliditetom#zaposljavanje#ekonomskoosnazivanje

Izvor: www.facebook.com/cil.srbija/