Beogradski saobraćajni policajci spasili život devojčici

U centru Beograda jedna devbojčica sa posebnim potrebama izgubila je svest, a zahvaljujući brzoj reakciji dvojice saobraćajnih policajaca, devojčica je u poslednjem momentu predata u ruke lekara koji su je oživeli kiseonikom.

Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić (Foto: MUP)

U centru Beograda jedna devbojčica sa posebnim potrebama izgubila je svest, a zahvaljujući brzoj reakciji dvojice saobraćajnih policajaca, devojčica je u poslednjem momentu predata u ruke lekara koji su je oživeli kiseonikom. Policijski službenici Miroljub Rakićević i Miroslav Ilić su odmah stupili u intervenciju pružanja pomoći, stavili su dete u vozilo i najbrže su je odvezli do najbliže zdravstvene ustanove – Gradske bolnice.

-Policijski službenici su u nedelju oko 15 časova, priliikom patroliranja, uočili da jedna majka ima određene probleme zato što joj je dete sa posebnim potrebama u invalidskim kolicima ostalo bez svesti, Onib su odmah stupili u intervenciju pružanja pomoći. Dete je ostalo živo zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji i naravno delovanju doktora – rekao je Tanjugu Zlatko Belencan,, načelnik Upratomeve saobraćajne policije za grad Beograd.

Objavljeno: 8. 6. 2022.

Izvor: 24 SATA – U Beogradu

O tome i na:

Полицајци спасили девојчицу – www.politika.rs

POLICAJCI HEROJI SPASLI ŽIVOT DEVOJČICI U BEOGRADU: Dete izgubilo svest, Miroslav i Miroljub joj pomogli da što pre stigne do lekara – www.novosti.rs

Policija spasila devojčicu s posebnim potrebama, u poslednjem momentu ostala živa – www.tanjug.rs

Policajci pomogli devojčici bez svesti, lekari je u poslednjem trenutku oživeli – www.nova.rs

POLICAJCI HEROJI SPASLI ŽIVOT DEVOJČICI U BEOGRADU: Izgubila svest, a evo kako su Miroljub i Miroslav reagovali POHVALE OD VULINA – www.kurir.rs

Policajci ukazali pomoć devojčici sa posebnim potrebama – www.rtv.rs

PRAVI HEROJI! Policajci Miroljub i Miroslav spasili život devojčici – www.alo.rs

MUP: Saobraćajni policajci u Beogradu pomogli devojčici koja je izgubila svest – www.rs.n1info.com

PODVIG VREDAN PAŽNJE: Humani gest beogradskih policajaca spasao život devojčici u kolicima – www.srbijadanas.com