dm Ženska trka 2. oktobra na Adi Ciganliji

Kompanija dm drogerie markt naslovni je sponzor dm Ženske trke koju organizuje Beogradski maraton u subotu. 2. oktobra. 2021. godine od 10 časova na Adi Ciganliji…

DM drogerie markt

Kompanija dm drogerie markt naslovni je sponzor dm Ženske trke koju organizuje Beogradski maraton u subotu. 2. oktobra. 2021. godine od 10 časova na Adi Ciganliji. Kompanija i organizator pozivaju sve pripadnice lepšeg pola da se prijave na zvaničnom sajtu Beogradskog maratona i istrče ili prošetaju 7,7 kilometara, koliko je duga staza oko jezera. Ovaj sportski događaj, pored promocije značaja bavljenja fizičkom aktivošću posebno trčanja i hodanja, za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ima za cilj i promociju zaštite životne sredine, ali i podršku osobama sa invaliditetom i solidarnost sa njima.

Prepoznajući značaj trke iz kompanije dm drogerie markt poručuju da svoje učešće vide kao doprinos zajednici u kojoj posluju. Iz Beogradskog maratona napominju da je uključivanje naslovnog sponzora od izuzetne važnosti za održavanje ovakvih masovnih događaja.

-Posebno nam je drago da se u realizaciju celog projekta uključuje dm, kao značajan partner koji u svojoj korporativnoj politici podržava slične događaje u regiji. Ovako ozbiljan i sistematski pristup kompanije znatno utiče na povećanje broja žena u sportskim aktivnostima poslednjih decenije, ali njihovo bolje fizičko i mentalno zdravlje, kao i kvalitetniji način života – što doprinosi boljem stanju javnog zdravlja u zemlji – napomenuo je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona . Sve Dame učesnice dm Ženske trke dobijaju posebnu učesničku majcu kao i poklone naslovnog sponzora, a nakon pređenih 7,7 kilometara – okrepljenje i medalju. Dođite na dm Žensku trku da osetite pravi duh maratona, ali i da uživate u prirodi, brojnim aktivnostima i muzičkom programu.

Objavljeno: 19. 9. 2021.

Izvor: KURIR – Lena

O tome i na:

dm Ženska Trka 2021 – www.bgdmarathon.org