Konkurs za volontere za 19. Uhvati film

Konkurs za volontere za 19. filmski festival „Uhvati film“, otvoren je do 1. juna.

Volontirajte na Uhvati film 2021

Konkurs za volontere za međunarodni 19. filmski festival „Uhvati film“, otvoren je do 1. juna 2021. godine. Svi koji bi voleli da učestvuju u organizaciji i realizaciji Festivala, a ujedno steknu nova poznanstva i veštine, mogu se prijaviti na linku, popunjavanjem prijavnog formulara.

Poslovi u kojima volonteri mogu da uzmu učešće:

  • PREVOD: sa engleskog na srpski i obratno (dijalog liste filmova, sinopsisi filmova, simultano prevođenje razgovora sa autorima nakon projekcije filmova), u periodu jun-septembar;
  • PROMO TIM: pomoć pri objavljivanju objava na društvenim mrežama, dizajn i uređivanje fotografija i grafika za društvene mreže, pisanje intervjua, recenzija i drugih tekstova za sajt, osmišljavanje, snimanje i montaža kratkih video klipića za potrebe društvenih mreža, priprema materijala za promotivne aktivnosti, u periodu jun-decembar;
  • TEHNIČKA PODRŠKA: personalna asistencija, protokol, tehnička priprema realizacije i organizacija događaja, distribucija promo materijala, priprema paketa za goste…,u septembru.

Svi detalji o konkursu i samom Festivalu dostupni su na http://sr.uhvatifilm.org.

Uhvati film jedini je regionalni filmski Festival o invalidnosti. Već 19. godinu uspešno se održava u Novom Sadu, u organizaciji KAO Parnasa, od 2011. realizuje se u Rijeci, pod organizacijom Udruge Spirit, a od 2017. u Banjoj Luci pod vođstvom Humanitarne organizacije Partner i u Kotoru u realizaciji ART 365 iz Podgorice. Besplatne projekcije filmova i prateći umetnički program premijerno se dešavaju krajem septembra u Kulturnom centru Novog Sada.

Filmski festival Uhvati film održava se sa jedinstvenim ciljem: informisanja javnosti o životu, aktivnostima, pravima i dostignućima osoba sa invaliditetom, čime se utiče na promene u stavovima ljudi u vezi sa osobama sa invaliditetom, bolje razumevanje i prihvatanje različitosti, te stvaranje uslova za veću vidljivost i uključivanje osoba sa invaliditetom u sve sfere društvenog života.

Marijana Ramić

koordinatorka pr aktivnosti

Tel. 064-33-40-139

pr.uhvatifilm@gmail.com;

marijanaramic@gmail.com

http://uhvatifilm.org

Izvor: Uhvati film festival (pr.uhvatifilm@gmail.com)