POKLONI DECI SA INVALIDITETOM

Povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika, Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu Prokuplja mnogobrojni donatori poklonili su paketiće sa slatkišima

Povodom Novogodišnjih i Božićnih praznika, Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu Prokuplja mnogobrojni donatori poklonili su paketiće sa slatkišima i igračkama. Ove poklone deci sa invaliditetom poklonili su Grad Prokuplje, S.Z.T.R. „Čutura“, „Rič“, kompanija „Leoni“ i Slobodan Kovačević iz Beograda.

-Na našu molbu da našim članovima ulepšaju Novogodišnje i Božićne praznike paketiće su, kao i predhodnih godina, poklonila lokalna samouprava i ostali donatori. Svojim poklonima oni su pokazali i dokazali da vode računa o deci sa smetnjama u razvoju i da su oni sastavni deo naše društvene zajednice, izjavio je predsednik Društva za dečiju i cerebralnu paralizu Prokuplja Milutin Stojanović i dodao da su ovim humanim gestom donatori vratili osmeh i radost na licima dece.

Prema njegovim rečima pokloni su deci podeljeni uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Stojanović se u ime svih članova udruženja zashvalio lokalnoj samoupravi i donatorima koji su svojim poklonima obradovali decu i ulepšali im praznike.

Objavljeno: 11. 1. 20021.

Izvor: NARODNE NOVINE, NIŠ – Srez