Prilagođen prostor potrebama Udruženja „Sve je moguće“

U okviru Narandžastog dana koji je namenjen osobama sa invaliditetom, predstavnici kompanije GSK odlučili da urede prostor u ulici Miodraga Petrovića Čkalje na Zvezdari i da ga prilagode potrebama Udruženja „Sve je moguće“.

 

 

U okviru Narandžastog dana koji je namenjen osobama sa invaliditetom, predstavnici kompanije GSK odlučili da urede prostor u ulici Miodraga Petrovića Čkalje na Zvezdari i da ga prilagode potrebama Udruženja „Sve je moguće“. Istovremeno deo radnika pomaže u radu crkvene narodne kuhinje, što je upotpunilo želju da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Velika humanost i potreba da doprinesu da osobe sa invaliditetom žive kvalitetnije okupila je zaposlene u kompaniji GSK da prionu na posao. Zajedničkim snagama učiniće da prostor na Zvezdari bude centar druženja osoba sa invaliditetom.

Potreba da se stvore jednaki uslovi za sve i pokaže da ne postoji razlika između ljudi bila je glavni pokretač akcije.

Narandžasti dan je volonterski program koji se u našoj zemlji sprovodi 9 godina. Tada kompanija omogućuje zaposlenima da jedan plaćeni dan posvete volontiranju, pri čemu oni imaju pravo da odaberu kojoj instituciji ili udruženju će pomoći u radu.

 

 

Objavljeno: 25. 10. 2018.

Izvor: www.studiob.rs

 

O tome i na:

Narandžasti dan – devet godina volontiranja za pomoć lokalnoj zajednici – www.nedeljnik.rs