UHVATI FILM – pusti predrasude u OK klubu na SPENSu

Projekcija filmova sa Uhvati film festivala, nakon čega sledi diskusija i edukacija o predrasudama prema osobama sa invaliditetom, održaće se 24. oktobra od 17h u „OK klubu“ na SPENSU).

Uhvati film festival pr.uhvatifilm@gmail.com

 

 

Projekcija filmova sa Uhvati film festivala, nakon čega sledi diskusija i edukacija o predrasudama prema osobama sa invaliditetom, održaće se 24. oktobra od 17h u „OK klubu“ na SPENSU). Ovim događajem završava se realizacija projekta „Uhvati film – pusti predrasude“, koji realizuje KAO PARNAS uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu.

UHVATI FILM – PUSTI PREDRASUDE

Projekcija filmova sa Uhvati film festivala, nakon čega sledi diskusija i edukacija o predrasudama prema osobama sa invaliditetom, održaće se 24. oktobra od 17h u „OK klubu“ na SPENSU (prvi sprat, u pravcu kuglane ka izlazu prema Stadionu Vojvodine). Ovim događajem završava se realizacija projekta „Uhvati film – pusti predrasude“, koji realizuje KAO PARNAS uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu.

Ulaz je slobodan i besplatan za sve zainteresovane koji žele da pogledaju odlične i poučne kratkometražne filmove, ali i da nauče kako da svet načine boljim i pristupačnijim mestom za život za sve građane/ke.

Projekat „Uhvati film – pusti predrasude“, realizovao se u novosadskim srednjim školama sa ciljem podsticanja prevencije diskriminacije socijalno osetljivih grupa mladih, posebno mladih sa invaliditetom, i afirmisanje filma kao sredstva edukacije za postizanje socijalne promene.

Marijana Ramić

kordinatorka pr aktivnosti

Tel. 064-33-40-139

pr.uhvatifilm@gmail.com;

http://uhvatifilm.org/

 

Izvor: Uhvati film festival (pr.hvatifilm@gmail.com)