Donatorska večera

Donatorska večera održaće se 25. oktobra 2018. godine u 19 časova i 30 minuta u restoranu Ser Gilles, Crnotravska 4b, iza SC Banjica.

Hisbas tim Dejan Savic BojanaStamenov.jpg

 

 

 

Beograd – Udruženje HISBAS i ove godine, na svetski dan spina bifide i hidrocefalusa, organizuje donatorsku večeru na kojoj će se prikupljati sredstva za rad udruženja, i na taj način podsetiti javnost na status dece koja pate od ovih bolesti. Donatorska večera održaće se  25. oktobra 2018. godine u 19 časova i 30 minuta u restoranu Ser Gilles, Crnotravska 4b, iza SC Banjica. Cilj ove večere je da zajedno pokušamo da deci sa ovim oboljenjima omogućimo lepši i sadržajniji život.

Nadam se da ćete nam pružiti podršku i pridružiti se da zajedno obeležimo svetski dan spina bifide i hodrocefalusa.

Vesna Petkov

PR Udruženja HISBAS

065 317 62 36

U mom kraju ja sam neko, u mom kraju ja sam zmaj

Svetski dan spine bifide i hidrocefalusa

Udruženje HISBAS i ove godine, na svetski dan spina bifide i hidrocefalusa, organizuje donatorsku večeru na kojoj će se prikupljati sredstva za rad udruženja, i na taj način podsetiti javnost na status dece koja pate od ovih bolesti. Donatorska večera održaće se  25. oktobra 2018. godine u 19 časova i 30 minuta kada ćemo obeležiti svetski dana spina bifide i hidrocefalusa. Cilj ove večere je da zajedno pokušamo da deci sa ovim oboljenjima omogućimo lepši i sadržajniji život.

Na donatorskoj večeri i ove godine prisustvovaće Dejan Savić, trener vaterpolo reprezentacije Srbije i najbolji trener na svetu, koji već duži niz godina podržava naše udruženje. Pozivu su se odazvale i  poznate novinarke Marija Kilibarda i Vesna Dedić, glumac Zoran Cvijanović i mnogi drugi. Decu i naše goste zabavljaće poznata pevačica tradicionalne muzike Bilja Krstić, a na bini će joj se pridružiti  Bojana Stamenov i mnogi drugi. Voditelj programa i aukcije je Deki Pantelić, poznato  lice Prve televizije.

Pored velikih imena naše umetničke scene, učestvovaće i deca iz Udruženja HISBAS koja će pokazati kako, i pored mnogih ograničenja, žive radostan život.

Svoj doprinos Udruženju prisutni će dati kupovinom karte za donatorsko veče u iznosu od 2.000 dinara. Gosti će imati priliku da učestvuju na aukciji na kojoj će biti licitirani brojni umetnički i sportski rekviziti kojih su se za ovu svrhu odrekli sportisti, sportski savezi i umetnici iz dizajnerskih škola. Našu donatorsku večeru podržao je najbolji teniser svih vremena Novak Đoković doniravši potpisan reket i dres, a učesnici aukcije nadmetaće se i za dres fudbalera Aleksandra Kolarova, kao i drugih fudbalskih reprezentativaca. Dame će biti u prilici da kupe haljine koje su donirale naše poznate voditeljke i glumice. Za naše goste biće organizovana i tombola, pa će oni najsrećniji dobiti zanimljive poklone.

Svako dete, svaki čovek ima pravo na mesto u životu i društvu. Onima kojima su od rođenja postavljeni teži uslovi u životnim utakmicama, podrška znači mnogo.

Nadamo se da će nam se svi ljudi dobre volje pridružiti i ulepšati donatorsko veče ali i dati značajan doprinos u realizaciji naših ciljeva. Jedina želja je da vidimo radost i sreću na licima dece koja rastu sa spina bifidom i hidrocefalusom i da im ulepšamo najveću dragocenost koju svi imamo – a to je život.

Hidrocefalus i spina bifida Asocijacija Srbije, Sokobanjska 13, Beograd,  tel. 069 32 00 717 ; e-mail : hisbas.serbia@gmail.com ; PIB:107395803 račun: 265-1000000068357389-78 Raiffeisen Banka

 

Deca HISBASA.jpg
Deca HISBASA.jpg

 

 

Izvor:

petkov.vesna@open.telekom.rs