Humanitarna prodaja uskršnjih jaja u DKC

Povodom uskršnjeg praznika Dečiji kulturni centar Beograda i Izdavačka kuća „Laguna“ organizuju i ove godine humanitarnu prodaju keramičkih uskršnjih jaja 4. aprila sa početkom u 19 časova u Maloj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd.

 

 

Beograd – Povodom uskršnjeg praznika Dečji kulturni centar Beograda i Izdavačka kuća „Laguna“ organizuju i ove godine humanitarnu prodaju keramičkih uskršnjih jaja 4. aprila sa početkom u 19 časova u Maloj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Ovog puta akcija je organizovana uz pomoć Udruženja samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom „Plava školjka“.

Jaja su oslikali članovi Likovnog ateljeja Dečjeg kulturnog centra, a video-prezentaciju sa informacijama o ovoj akciji zainteresovani mogu da pogledaju na sajtu DKCB-a i tako rezervišu svoje jaje po ceni od 1.500 dinara . Uz svako jaje „Laguna“ poklanja knjigu za decu, a mališani Udruženja „Plava školjka“ čestitku koju su sami izradili u znak svoje zahvalnosti svim humanim ljudima koji će se odazvati ovoj akciji.

Objavljeno: 31. 03. 2018.

Izvor: DANAS – Beograd

Autor: M. P.