Uručene stipendije za osobe sa invaliditetom

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević pozdravio je u Starom dvoru stipendiste „Link grupe”…Od dvadeset stipendista, osam osoba sa invaliditetom je iz Srbije, a preostali su iz Rumunije i Bosne i Hercegovine.

(Фото Беоинфо)

 

 

Beograd – Član Gradskog veća Dragomir Petronijević pozdravio je u Starom dvoru stipendiste „Link grupe”, koji će u narednih dvanaest meseci steći zvanja iz oblasti programiranja, grafičkog i veb-dizajna, elektronskog poslovanja, preduzetništva i menadžmenta u ljudskim resursima, navodi se u saopštenju Beoinfa.

Od dvadeset stipendista, osam osoba sa invaliditetom je iz Srbije, a preostali su iz Rumunije i Bosne i Hercegovine.

Dragomir Petronijević je stipendistima poručio da je ovo za njih nova šansa za usavršavanje, što će im umnogome pomoći u budućnosti.

„Grad Beograd i Republika Srbija trude se da u saradnji sa privatnim sektorom ruše barijere. Ipak, najvažnije je da vi uzmete stvari u svoje ruke jer se posao ne čeka, za njega se bori. Mi ćemo na tom putu biti vaš dostojan partner”, kazao je Petronijević.

On je zahvalio „Link grupi” jer je mnogo puta pomagala i podsetio na brojne obuke i seminare koji su organizovani za mlade ljude iz Beograda.

Petronijević je stipendistima poručio da veruje u njih i poželeo im uspeh i sreću.

Predstavnici kompanije – donatora izrazili su nadu da će stipendistima nova znanja biti od koristi, kako bi bili još konkurentniji na tržištu rada. Program se pohađa „onlajn”, pomoću najsavremenije platforme, ističe se u saopštenju.

 Izvor: www.politika.rs
Autor: L. L.