Bravo! Čarli 90 kilograma diže kao od šale

Prvo otvoreno prvenstvo Niša u bench pressu za osobe sa invaliditetom održano je 22. jula u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ u Nišu.

Foto: Dusan Zutinic

 

Niš – Prvo otvoreno prvenstvo Niša u bench pressu za osobe sa invaliditetom održano je 22. jula u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ u Nišu.

Nastupilo je dvadesetak takmičara iz čitave Srbije u nekoliko kategorija.

Najbolje rezultate su postigli Vladimir Jovanović kao apsolutno najjači takmičar sa podignutih 117,5 kilograma, Vojislav Ilić Čarli najbolji u master kategoriji sa podignutih 90 kg i Neša Miletić u disciplini bench jednom rukom, sa podignutih 35 kg. U kategoriji dama najbolja je bila Vesna Nikić sa podignutih 65 kilograma.

„Zadovoljan sam nastupom niških takmičara, pogotovo mog trenera Čarlija kome sam ovog puta ja bio trener. Ovo je prvi put da organizujemo ovakvo takmičenje, zadovoljan sam kako je sve proteklo i koliko je takmičara nastupilo. Na ovom takmičenju, svi su pobednici“, kaže za Niške Vesti Milan Grozdanović, svetski prvak.

Takmičenje je organizovano pod pokroviteljstvom Grada Niša.

Objavljeno: 23. 07. 2017

Izvor: www.niskevesti.rs

Autor: Maja Vodeničarski

Više o tome na:

– Otvoreno prvenstvo Niša u bench pressu za osobe sa invaliditetom

Prvi put u Nišu održava se Prvenstvo u paraolimpijskoj disciplini – bench pressu za osobe sa invaliditetom.

Prvenstvo se održava 22. jula, u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“, u naselju Branko Bjegović. Merenje takmičara organizovano je od 10 do 11 sati, a početak takmičenja zakazan je tačno u podne.

O.Š.“Ivo Andrić“ ima sportsku halu koja odgovara svim standardima za održavanje ovakvog prvenstva.

Na Prvom otvorenom prvenstvu u bench pressu za osobe sa invaliditetom učestvovaće takmičari iz Kragujevca, Knjaževca, Zaječara, Vranja i Niša.

Svečano otvaranje je u 11.45 časova.

Objavljeno: 21. 07. 2017.

Izvor: www.niskevesti.rs