Dečje igre bez granica

SC „Olimp“. Inkluzivne dečje igre bez granica održaće se 4. marta u 12 časova u SC „Olimp Zvezdara“.

 

SC „Olimp“

Beograd – Inkluzivne dečje igre bez granica održaće se 4. marta u 12 časova u SC „Olimp Zvezdara“. Očekuje se učešće više od 200 takmičara. Mališanima iz osnovnih škola će se pridružiti oko sedamdesetoro najmlađih bez roditeljskog staranja i dece sa invaliditetom. Pobednici će dobiti pehare i medalje, zahvalnice i nagrade.

Izvor: VEČERNJE NOVOSTI – BGD 011

Autor: A. V.

O tome i na:

– Инклузивне дечје игре без граница – www.beograd.rs

Инклузивне дечје игре без граница

Инклузивне дечје игре без граница одржаће се 4. марта, у 12 часова, у СЦ „Олимп – Звездара”. Организатор манифестације је УГ ,,Млади за Србију” уз помоћ Града Београда, Општине Звездара, СЦ „Олимп – Звездара”, студената, волонтера и представника привреде.

Очекује се учешће више од двеста такмичара, предшколаца, основаца, деце са инвалидитетом, деца са посебним потребама. Деци из основних школа ће се придружити око седамдесеторо деце без родитељског старања и деце са инвалидитетом.

Победници ће добити пехаре и медаље, захвалнице и награде. Деца се могу пријавити за учешће путем СМС-а на број телефона 060/0745-544, мејлом на адресу mladizasrbiju2016@gmail.com, пријавом у школи, као и на самој манифестацији од 12 до 13 часова.

Izvor: www.beograd.rs