„Telekom Srbija“ obradovao mališane za Novu godinu

Kompanija Telekom Srbija ove godine ulepšala je predstojeće praznike deci iz domova i ustanova socijalne zaštite novogodišnjom predstavom “Čarobna knjiga” u Malom pozorištu “Duško Radović”.

Foto: Promo

 

Beograd – Kompanija Telekom Srbija ove godine ulepšala je predstojeće praznike deci iz domova i ustanova socijalne zaštite novogodišnjom predstavom “Čarobna knjiga” u Malom pozorištu “Duško Radović”.

Mnogobrojni mališani iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Veternik, Doma Kulina, Doma za nezbrinutu decu „Hristina Markešić“ iz Aleksinca, Doma za decu i lica ometena u razvoju „Dr Nikola Šumenković“ iz Stamnice i Ustanove za decu i mlade Sremčica uživali su u predstavi koja na duhovit i zabavan način poručuje deci da knjige treba da čitaju i čuvaju. Predstava je deo redovnog repertoara pozorišta i nudi najmlađima dobru zabavu, ali i edukaciju jer je prilagođena osnovno-školskom uzrastu.

Telekom Srbija reputaciju društveno odgovorne kompanije izgradio je zahvaljujući negovanju pravih vrednosti i kontinuiranim ulaganjem u kulturu i obrazovanje. Takođe, pored svoje primarne delatnosti kompanija nastoji da pruži podršku najugroženijim članovima zajednice u kojoj posluje. Brojnim društveno odgovornim aktivnostima Telekom Srbija aktivno pomaže onima kojima je pomoć najviše potrebna, a najmlađi se uvek nalaze na vrhu liste prioriteta.

Izvor: www.zena.blic.rs