Zrenjaninci bili uspešni

Prvenstvo države u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.

 

Prvenstvo države u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.
Zrenjanin – Sve tri zrenjaninske ekipe bile su uspešne u drugom kolu državnog prvenstva u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom, koje je održano proteklog vikenda u Kristalnoj dvorani u Karađorđevom parku. Prema rečima Gorana Perlića, predsednika Udruženja paraplegičara Banata i reprezentativaca Srbije u stonom tenisu, muška ekipa zabeležila je sve tri pobede, ženska ekipa dve pobede i jedan poraz a isti takav rezultat ostvarila je i treća ekipa, sa dve pobede i jednim porazom.

– Zadovoljni smo našim takmičarima, ovo je tek drugo kolo, biće ih ukupno 16. Mislim da je Zrenjanin bio dobar domaćin takmičenju, ponosni smo na naš grad i svi su se trudili da daju maksimum, objašnjava Perlić.

Prema njegovim rečima, u Zrenjaninu su odigrana tri kola ekipnog državnog prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji u kolicima i muškoj konkurenciji stojećih osoba sa invaliditetom, pojedinačni mečevi i dublovi.

Organizator takmičenja, koje se održalo u Kristalnoj dvorani, bio je zrenjaninski stonoteniski klub osoba s invaliditetom „K2“, uz podršku Grada Zrenjanina. Na takmičenju su se okupili predstavnici dvadesetak klubova, sa više od 70 takmičara.

Izvor: www.danas.rs

Autor: M. P.