www.svejemoguce.org.rs

Međunarodna Drinska regata za osobe sa invaliditetom

by • 27. jula 2018. • Balkan, Najave, Saopštenja, Sport, Srbija, TurizamKomentari su isključeni na Međunarodna Drinska regata za osobe sa invaliditetom106

 

 

U subotu, 28. jula sa početkom u 11h, u Etno selu Vrhpolje, održaće se Šesta prekogtanična regata za osobe sa invaliditetom „Drina nas spaja“. Cilj ove manifestacije je Rajska plaža u Bratuncu.

Organizator je Udruženje „Sve je moguće“ u saradnji sa: rafting klubom „Drinska regata“,  opštinama Ljubovija i Bratunac, i TO Ljubovija i Bratunac.

Ova manifestacija je afirmacija ravnopravnosti i tolerancije među ljudima bez obzira na invaliditet, prekogranično povezivanje i kvalitetan način provođenja slobodnog vremena u prirodi, podsticaj turizma za sve i stvaranje zdravih stilova života, navodi se u saopštenju Sportsko rekreativnog udruženja osoba sa invaliditetom „Sve je moguće“.

Manifestaciju su do sada podržali: naša medijska kuća – Studio B, firme DPC, Aleksandrija Fruška Gora, Opštine Ljubovija i Bratunac, Banka Hrane i Nacionalni tim CK Srbije za delovanje u nesreći, kao i pojedinci.

Objavljeno: 26. 07. 2018.

Izvor: www.studiob.rs

Pin It

Related Posts

Comments are closed.